Sponsor

Monday, August 25, 2008

JJCM : Village View Jln Reko

Jalan-jalan cari makan kali nih, kami try pi Village View Jln Reko plak...bleh perasan nih masa nak pi mende2 utk goddie bag Hana..ingatkan kat Bangi jer ada Village View..rupanya dekat umah aku pun ada...lg besar n lagi cantik pemandangannya...

Hiasan ukiran dia sama jer la..cuma kolam ikannyer lg besar plus ada titi gantung...time aku mkn, ada sorang makcik dok main titi tu..sian kat org2 yg dukung anak..ye lah bila diorg lalu jln jd terhoyong hayang..sabo jer la..kalo aku la..mau aku sound jer...

Then dangau dia...haaa sapa x tau apa itu dangau? hiks..saja sebut nak bg org konpius...dangaunyer ada tiga port jer pun...siap tulis utk 6org ke atas sajer...dangau tu pondok...

Menunya...hermm aku rasa sedap lah dr yg kat Bangi tu..maybe tukang masak lain-lain kot....Parking pun banyak n order pun cepat sampai...so kalo sesapa nak try tuh bleh la..kalo yg x tau kat mana...x jauh dr Hentian Kajang..mula ingat nak try restoren Shamsul Ghau-Ghau tp ari tu lalu tgk mcm x ramai org jer...biasalah kan 1st perception tu kan penting..tambah2 kalo tmpt mkn nih ha...

Image Hosted by FileHive.com


Sori gambo gelap..maleh psg flash..guna hp jer pun..

2 comments:

atty's said...

alahai haziq..cam org besar

Umi_Aliesha said...

leka tgk ikan tu...