Sponsor

Friday, August 22, 2008

Hasil dari Training!

Alhamdulillah..abis dah trainingnyer...cover terus level 4 & level 5..semenya berkaitan ngan statistik...so lps nih kenalah buat analisis..lama gilos x buat keje2 gini..last buat zaman belajo statistik ngan Mr Thiru...tu pon guna SPSS..nih manually..guna excel ja..fenin tgk byk2 method nih..kang konpius la tuh nak pilih method mana...udah la team metric yg avaialablenyer 1-2 kerat jer..

Masak ler nak ngadap data2 yg berterabur nih ha...termasukla data storage yg rsnya msh tak up-to-date...harus aku bawak rotan, piap sorang2 suruh updatekan info..jgn diperap artifact2 diorg tuh...udah ler masuk KPI kang x pasal2 lebuh 10%...

Apa2 pun..dlm tensi2 nak abiskan training tu terubat la skit bila dpt menatang nih

Image Hosted by FileHive.com

Sekeping jer pun..pastu Hana asyik la dok tanya bila nak pi cinema...macam la dia pernah masuk..masa bersiap nak ke Pahang ari tu pun dia tanya 'ibu, kita nih nk pergi tgk wayang ke?' hiks....sabo jer la..dia x tau..ibu n papa dia nih..pernah sekali jer pi cinema tu pon lps ibu paksa papa...muakakakaka..

Papanya x suka pi tmpt2 gitu...dia kata baik beli vcd..layan kat umah..anak2 pun ada sekali..nk bw diorg ke cinema mcm x sesuai...nih kalo pi kompem kena tinggal adik kat nursery...nak ke papa tu? ibu kabo ada annual dinner yg kompem x bleh bw anak pun dia dah kabo x mo pi...adeiii..papa tuh kan..sokmo ingat anak2 dia...takdenya nak tinggai2...hiks! kontrol rindu jer kalo pi o/station tuh..macam la ibu x tau..:p

4 comments:

atty's said...

wahhahaha..umi..nanti kita tgk wayang berdua..ekekekke..bak mai ticket tuh..

tade mood nak hapdet blog arini..huhuuhuhu

Umi_Aliesha said...

patut la dr pg x nampak apa...jom..kita pi lunch hour erk..:D

eedany said...

kalau my niece Tasya tengok wayang...selalu jer tutup telinga. Bising katanya!

:)

Umi_Aliesha said...

eedany..tuh umi takut..takut effect ke telinga diorg...herm tgk la mcm mana...