Sponsor

Wednesday, August 27, 2008

Kat Umah Plak..

Baru jer Uncle Ali settle installation streamyx...bagus dianyer...sgt punctual..sembang2 rupanyer bekas tentera n umah pun kat sec 4,BBB...patut la cepat jer smpinyer..

Installation pun foc...lega...ingatkan dah terbang RM80++ rupanya utk staff takde kena..jimat2..bleh la beli lg satu kasut CR

Kejab lg x yah la haku hapdet kat opis..sebabnya mmg bzioss pun...balik umah nih pun sebenonya aku kluar dr meeting..hiks!

Tp dah install nih harusla aku kena siapkan keje yg boss bg smlm...

Abang...lps nih sponsor wireless modem plak erk...:)

Psl broadband..adeiii letih betui la...seingat aku dah 2 call aku terima..seme utk confirmkan aku nak terminate line ke??? ampehss betui la...setiap kali conversation aku kabo saya h/lightkan yer..not terminate the line but only the 3G broadband...haiyoooo x paham ke tak take note...ada gak kang aku tinggai complaint kat web...

Key la...aku nak selongkar apa yg ada..mkn siap2..kang blk opis bleh terus buat keje...adioss

8 comments:

atty's said...

wah umi dah leh hapdet blog kt umah..
kty pun baru balik dr tmnet ,amik streamyx..combo rm90 tuh

Umi_Aliesha said...

ohh ada yg 90 rupanya..ingatkan 60 ja..x de rental fixed line jg yer? ntah2 k ty nanti pun jumpa uncle Ali jg..:)

eedany said...

nak try celcom punya broadband... walaupun kat rumah pakai streamyx.

kat memana pun boleh online...

:)

Umi_Aliesha said...

eedany..kalo guna hp 3g..line probs skit kot..kalo x de coverage 3g..auto tuko ke gprs yg sgt la lembab...kalo guna usb x pasti plak...

atty's said...

sama le umi..kalo kat umah 3g ku mengong..

ummi umairah said...

faiza, saya guna celcom broadband..kalau kat umah kite tu kat tingkat atas,dapat 3 bar 3g,oklah kan dari gprs tu..yg penting tu leh online la kat memana pun...pakai usb.. dulu nk try streamyx, tp yer a kalau balik kg takbolehnak access so decide pakai celcom.. tp bestla faiza,dpt murah sbb staff..

Umi_Aliesha said...

ohhh zie ambik yg usb erk..usb ok skit..kalo guna hp jer teruk sgt rsnya...asyik putus jer..tu terus tuko ambik streamyx..blk kg guna gprs jer la lps nih...

Umi_Aliesha said...

k ty...a'ah...asyik disconnect ja...kalo guna usb ok skit kot