Sponsor

Wednesday, September 10, 2008

Kecut Perut!

Jumaat lepas hubby check peti surat..pastu kasi aku kad merah...mula hubby bg tu aku okeh jer lg..pastu dia kata...'selalu dpt pos register nih kalo ada surat saman' huhuhuhuhuhu..terus terkujat sekejab...

Disebabkan En hubby dah perasan mood wife dia dah swing skit..terus dia on PC...masuk tenet check saman online...n hasilnya.........alhamdulillah takde...pastu aku kata..' ntah2 kereta alang..kereta adik aku nih, guna nama aku...n dia tuh mmg la kaki pecut....' hubby terus jawab..Abg check guna IC ler....ekekekekeke...mana syg tau..x pernah check..hiks!

Nak pi ambik pos daftar nih pun bercinta ler jg sebabnya kaunter serahan nun kat semenyih...awat la jauh sgt...kan baguih kalo anto kat pej pos depan nih jer...tp yer la depan nih pej pos mini jer...mini pun 1 shop lot jgkan..bleh per simpan..ikut suka ati aku jer erk..mcm la terlibat ngan mgmt Pos Malaysia...

Then kebetulan isnin lepas nak pi klinik dulu...batuk n selesema adik makin teruk..so sementara tunggu Klinik Dr Huda buka pkul 9a.m...pi lah pusing dulu ke Semenyih...n rupanya menatang nih...huh..ingatkan apa la...haa bertambah lg kad dalam wallet aku...


Ngape aku join erk...terberkenan kat pick pocketnyer scheme..kalo kena curi..diorg cover..tp ratus2 jer la..kelupaan berapa exact figurenya..max 500 kot...Pastu ada la lain2 yg dia cover cam penginapan kalo kereta breakdown di luar kawasan. So kaler pink utk aku...racing car utk Hubby...Abang, lps nih kalo wallet syg koyak lg..abg sponsor erk...hiks!

utk yg nak tau perkembangan Dr Huda..skrg ada kat umah..msh berehat..di bulan Ramadhan nih Dr Azlin pun cuti..so yg ada Doktor ganti jer...

7 comments:

atty's said...

hah banyak dah kad umi..bolos..leh beli purse baru..purse raya..

Umi_Aliesha said...

wakakakaka..alasan baik punya...sihat walafiat lg...tunggu nazak la br minta ganti baru...

Anie said...

pejabat post kat depan tu memang tak ramai kan umi..anie suka pergi situ..tak sesak mcm kat kajang

Umi_Aliesha said...

a'ah..mmg lengang sungguh...selesa pun sama..

**KITE PUNYA** said...

Umi

Oklah tu ... tambah collection lagi kan .. lawa lah yg racing car punya card .. cantik tu

eedany said...

hihihi...suspen juga kad merah tu ek?

memang cantik yg kad racing tu!

:)

Umi_Aliesha said...

nannie...kad kuning mmg utk lelaki jer...

eedany...pompuan kena pink jg..x bleh tukar..