Sponsor

Friday, September 12, 2008

Last Day Treatment!

Setel dah treatment aku kat port sinun...lega!

Tp lps treatment kali nih..time ukur2 balik..mataku sudah kekaburan..nampak flying star...nyaris mau pitam lor...musti tgh low blood pressure...

Komen aku...biasa2 jer...sebab aku 1st time buat full pakej kan..so x dpt la nak compare sgt tp based on kwn aku nih, dia kata nih yg plg hampehs...hiks...tp oklah sebab jumlah bayarannya tu..guna baucer kan..kalo rege biasa2 tanpa ada baucer mmg sgt2 la x berbaloi....pastu nih 6 kali jg buatnyer..

Ingatkan lps abis last session ada la dia kabo berapa cm dah hilang tp nan ado...maleh nak tanya pun...sebab aku nampak dia tulis...most part aku lost 1cm saje...hiks...x pantang sgt..gitu la...bab berat..aku lost 2kg...tp en hubby kata..a'ah tunggu raya..musti naik balik....sabo jer la..takpelah lps abis syawal syg diet blk erk....fuhh terbyg ketupat pulut my mil n nasi himpit my ibu...

So thn depan kalo ada rezeki bleh la buat lg..sesekali memanjakan diri..best jg...for sure la bukan kat port nih dah...bleh la jdkan xtvt wajib sethn sekali...

4 comments:

atty's said...

hehhe..sedapnya kan menu raya..
kty ari ahad nie..kitaorg buat majlis ari raya utk adik..

Umi_Aliesha said...

wahhh sedihnya....takpelah nanti hubby dia ikut jg kan..

Anie said...

he...he...teringat menu raya yer....anie nih pun nak sambung treatment yg buat kat LANDON dulu tak habis...tp tunggu lepas raya baru buat sbb nak makan puas2 masa raya...

Umi_Aliesha said...

elok la anie...kang nak pitam plak cam umi...pastu dahaga sesgt...hiks!