Sponsor

Monday, September 08, 2008

My Hero!

Sabtu lepas....My Hero mengofferkan dirinya utk masak menu sampingan...

Awal lg dia dah dok berkampung kat dapo...tuh aku curi2 ambik gambo dia tgh dok hiris itu ini....

Time dia masak...suka suki aku jer ambik gambo2 yg lain...hiks....

TQ Abang..buatkan kami roti kebab...mabeles...lps nih dah pencen kita buka gerai jual kebab ngan roti john lah yer....ekekekekekekke

Image Hosted by FileHive.com

Pastu sementara Papa buat keje, kite jaga Hero junior...sgt2 lasak skrg...cam lipas kudung jer dia gerak..jab2 ilang...heroin juniornya pi mana ntah time nih..main ngan kwn2 dia kat luar kot..tu gambo dia tarak....

Image Hosted by FileHive.com

Bila Papa dah siap..turn kite plak buat main dish...

Image Hosted by FileHive.com

Pastu My Heroin Jr. tukang kemas...hiks...takdelah..dia nyibuks nak tolong...

Image Hosted by FileHive.com
Tu jer lah xtvt ujung minggu kitaorg.....

12 comments:

atty's said...

alor beshnya..roti kebab hah..

eedany said...

mesti best sekali sekala hubby tolong masak kat dapur kan umi?

**KITE PUNYA** said...

Umi...

Sedapnya ... roti kebab .
Pulak tu air tgh dari cik abg.. mesti terasa sgt k'lainannya ...

Umi_Aliesha said...

k ty...hubby kata..nak rasa meh dtg umah..nanti dia buatkan..hiks!

Umi_Aliesha said...

eedany n KV..a'ah sesekali turun dapo musti menunya mabeles..

Anie said...

hubby ku suruh masak...adehai...jenuh lah....masak air blh lah...

Umi_Aliesha said...

bleh jer tu anie..dia yg takmo tunjuk pakat terpendam..hiks

zi said...

hehee..pandainya din masak kebab,order bleh ker?...kuikuikui..

kalau my hubby kari dia blehla masak or burger..em.. tp jrg2 sekali la..hiks.. faiza bestla bleh balik awai sesama.. last weekend saya tak kemana demam lor..

along said...

akum selamat menyambut bulan ramadhan........

Ninie said...

bestnya hubby u pdai masak..misti sedap kebab tu kan..

Umi_Aliesha said...

zie....patut la x nampak pun...dah jangkit ke ummi rupanya...bz sgt tu...

Umi_Aliesha said...

along...selamat menjalani Ibadah di sepjg bulan Ramadhan...

ninie...dia bleh masak tp ikut mood...ekekekekke...