Sponsor

Monday, October 20, 2008

Open House : Part 2


Weekend baru ni, kami ke are Subang plak..kawan hubby nih, mmg tiap2 tahun buat open house..so Hana mmg dah kenal la anak dara nan seorg diorg tu..namanya Ina...

Awal2 jumpa malu2 kucing ler lg kan..masing2 nyorok blkg ibu...dah lama skit..hilang..cari punyer cari haa..kat umah jiran sebelah..tgh kutip rambutan..siap ambik kerusi letak bwh pokok...kwn hubby ler tu..suruh pi ambik rambutan...seblom tu diorg tgk ayam...best kawan rumah kwn hubby nih..tanah lot..so masing buat rumah ikut design impian..ada yg ala2 bali, ada yg modern n umah member hubby nih oun 2 1/2 tingkat..design dlm pun cantik...tuh dok berangan nak cari tanah..bleh buat ikut design sendir kan...

Lps pi umah member hubby..kononnya nak pi umah sepupu kat area subang jg tp call x berangkat ler plak..elok dah naik h/way br return call..x koser la plak nak patah balik...so tgk la..kalo ada rezeki lenkali la pegi..terus ke alamanda..beli brg sikit....Ahadnyer plak..operasi kemas rumah..n ptg pun kluar cari br lg...asyik jalan jer...



6 comments:

Lina said...

dah nak sama beso ngan sandel maknyer...hihiii

Umi_Aliesha said...

ekekeke.....a'ah kaki dia cam nampak beso jer...

ct lavender said...

wah.. ibu ngan anak sesama wat peace ek.. sweets jer..

Umi_Aliesha said...

saja jer tu...x larat senyum..hiks!

miezrina said...

maknya pun ceria betul.. ekekek
nice sandals... jeles!!!!

Umi_Aliesha said...

ceria nak beraya...ekekekeke...