Sponsor

Monday, October 20, 2008

Open Opis @ Aidilfitri 2008

Alhamdulillah, last minute punyer planning menjadi n sgt happening...sekian lama kami x buat port luck so mcm biasa la..makan sehari suntuk...umi bw apa??? umi buat rendang daging n kuah kacang jer....


Yang dlm polistrain tu nasi beriani ayam..ssh skit nak tempah ngan catering coz kami x ramai..kat branch sini ada lbh kurang 20 org ja...tuh payah kalo nak meng'order..coz byk tmpt nak min 30 ke atas...

So menu kali nih..uh order roti jala/nasi beriyani...Geng2 CTI sponsor sate samuri, Miji bw roti canai telur, zaid bawak murtabak, miza bw kari ayam, ayin plak ayam masak merah, che wan bw lontong, Ina rebus nasi himpit n buat puding laici, nurul buat fruit cocktail, asraf ngan keropok, geng bujang bw biskut raya/kerepek, pak ya sponsor ais batu + sarsi, Man plak ngan kek secret recipenyer...herm apa lg erk...kelupaan dah..tp mmg mknnyer dr pg smpi siap tapau...

Kat opis nih kang ramai jg photographer yg bertauliah..so sessi snappy sana..snappy sini x ler dilupakan...nih la antaranya...

2 comments:

ct lavender said...

umi.. dapnya mkn2.. ermm... sabo2.. hehehe...

Umi_Aliesha said...

poser erk...ekekekeke...umi pon posa nih..br hari ke 3..