Sponsor

Monday, November 17, 2008

Di Hari Minggu!

Weekend kali nih x byk sgt jalan pun...cuma hari Sabtu pi follow up En Hubby...spt yg dijangka..mmg kena refer ngan specialist....maybe xray semula n lps tuh x tau la apa yg akan berlaku..kalo dolu2 time refer ke Dr Adam..bleh katakan setiap bulan kena ke spital pantai...sebabnyer time xray x nampak hapa....kali nih tgk mcm mana plak style An-nur....hermmm

Ahadnyer plak...tiba2 dpt call dr Zi..katanya anak cikgu nursery Hana/Umairah ada buat majlis besday..Umi x tau pun..ate Hana lama x pi nursery..dok ngan Atok...hr nih baru pi nursery balik...asyik gado jer ngan sepupunya....Bebudak biasalah...

Image Hosted by FileHive.com


N si adik...mcm biasalah...explore ini n itu....tersentap kejab..bila pi bancuh nestum..pastu tgk dia ilang..ropanyer dah naik tangga sampai separuh...uhuhuhuhuhu.....bila la mau siap itu safety gate...nak survey yg brand sweet cherry lah..ada extansion...tempah satu jer kan..so kalo  ada bajet bleh la ambik satu lg..kalo x guna kat tangga pun..bleh taruh kat dapur....kita kurung dia!!!! Ngeh2...

11 comments:

atty's said...

bahaya gak ye umi..kalo tak pasan..haziq panjat tangga

Umi_Aliesha said...

tuh la..lambat plak nak siapnyer..kena cari sweet cherry dulu la kot..

zi said...

sori last minute bgtau faiza pasal majlis ptg tu.. tanya umai dia kata hana tk datang taska so tu yg terus teringat hana call ajak pi skali. umai dok request nak buat besday party kat umah mcm betty(anak cikgu effa) ada princess hahaha kan ke besday dia dah lepas kena tunggu next year la..cian dia besday thn ni ummi dlm pantang... so tk celebrate just wish je.

Umi_Aliesha said...

ohhh..ekekekeke..Hana pun ada request tuh..suruh buat dekat rumah plak...huhuhuhuhu..byk songeh betui..dah beso mcm2 demandnyer...

zi said...

aha byk tu demand diaorg kan..kekeke.. em.. hari tu nampak kat tesco kajang safety gate yg ada extension tu tp tak beli la..dlm 90++.. baru2 ni beli playpen tp tak mau duduk pulak dah dlm tu solat pun kadang2 dia mai dok bersila atas sejadah... hiks

Anie said...

bahaya gak haziq naik tangga gitu

neezareef said...

alahai..haziq ooo haziq...jgn la bg ibu tu sentap2 ha...

Lina said...

umi...dapat ku bayangkan hatimu...lina pun terpaksa pasang play pent sbb takut benda² gini...atenya dia pulak dah pandai panjat n mengutip uhuks..(lantai mmg kena mop sokmo )

ct lavender said...

bahayanya hazeeq dah pandi pnjat tangga.. kne jaga2 la selalu tu..

Umi_Aliesha said...

zi...a'ah..brand sweet cherry ada extansion...kak zue ari tu beli jenis anakku..tuh yg x muat agaknya..dah suruh zul buat...blom dtg ukur lg ha...nak kena call lg la tu...

anie,sb,lina & vender...tgh dlm proses safety gatenya..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

bole gi ke masquerade ball ni