Sponsor

Wednesday, November 05, 2008

En Haziq Lagik!

Kalo psl adik..berderet la cerita dia jer erk....kalo bab kakak....muka dia jer yg enterpremm...ate nak buat camno..mmg gitu kekdahnyer...

Nih psl belajo jalan...lotih jer tau beli walk n ride tuh...takdenyer dia nak main...kalo main pun dia bagi terbalik pastu pomen itu ini...bila utility box tu tak bleh katup(ate dah terlungkup kan harus la nganga ja penutup tu..) dia ngamuk cam apa..nanti la ambik gambo version dia ngamuk ngan menate tuh....pastu kalo guna pun version jalan cam charlie chaplin...

Apa yg dia suka...haaa..suka mcm nih la...tolak baby chair tuh ke sana ke mari...guna baby chair plak untuk sokong dia belajo menapak...agak sangkut kat mana..jerit2..ngamuk2 skit...kalo ibu sorok baby chair dia tuko guna walker plak..sama la jugak tp walker laju ler kan..ate ada roda kan..ala2 berlari2 la skit....

Image Hosted by FileHive.com

Skrg ada hobi baru..skill panjat meja...coffee table/meja jepun dah x selamat..ketenteramannyer sudah diganggu gugat....meja jepun dia bleh naik dgn sendirinyer..coffee table..perlukan sokongan kaki ibu atau papa....x pun bear kakak....hiks

Mmg lasak lelaki ini......org kata anak lasak, ibunyer kurus...betui ke statement itu? kalo betui..ibu redha jer dik...!

10 comments:

neezareef said...

kalo la statement anak lasak ibu kurus tu bener..REDHA ya...

akan ku redha jugak ler bila afiq dh dpt akal mcm abg haziq

Umi_Aliesha said...

yer sb..silalah tunggu penangan anak lelaki...huhuhuhu..lotih i...si kembo kata haziq nih kepala batu..terhantuk dgn dia..kita yg sakit...

atty's said...

alor..suka tul tgk haziq nie baik je..

Umi_Aliesha said...

haa..baik ikut mood....smlm jiran2 dok tegur dia bleh buat muka nak nangis..selalu sengih sokmo..

neezareef said...

umi ..mak ku kata lak afiq keras ati sbb lahir ari sabtu..kekeke..lom npk belang lg..skit2 adee dah jugak

Umi_Aliesha said...

sb...haziq tuh lahir hari sabtu ler...hiks!

neezareef said...

wahhhh...
sah!!!!!

neezareef said...

smpai mak sound..sok2 kalo nakal sgt nenek panggil sabtu...ekekekkee

Umi_Aliesha said...

ohh kena panggey sabtu jg ker nih...hiks!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tomey..