Sponsor

Friday, November 28, 2008

Yeah..yeah!

Papa dah balik....seme senyum ja...plg ketara adik la...sengih sokmo...

Supposedly En Hubby balik hari nih tp due to keroje2 kat Sarikei berjalan ngan lancar..yg patutnya 2 hari jd sehari jer..cuma kat Sibu jer lah mmg fulfil 2 hari tu sebab ada probs skit katanya...so dpt ler balik sehari awal dr schedule...

Pg smlm dia sempat la menyoping skit tp ye lah kat area2 nih x byk sgt pilihan n pg2 kedai blom byk buka..so ini lah mende2 yg dibeli...ada jg dia kirim few things kat member yg transit ke Kucing...tiket dia direct flight ke kl..so x bleh nyinggah...tu next week la br dpt...

So lps nih tinggal pi Melaka kot...yg nih kursus bukan install mende2...akan pi pertengahan dec...x la terasa sgt coz jauh skit gap nyer..ye lah next week dah blk kg..aidil adha kan..pastu udah ke pahang..kenduri kawen....

Hana kalo nampak hubby pegang jer beg terus dia kata..Papa tak yah kerja dah yer..dok rumah!..ekekekekke...so hari ni En hubby tak keroje...Hana dah chop nak dok umah teman Papa...n tlg servis kereta Ibu jg...moskel plak..tgk mileage smlm mcm dh terlebih2..tp td hubby call ada salah tekan..belom lg sebenonya...herm...

Mlm nih nak pi Seremban..ambik MIL...esok kot br balik sini semula.....bermula lah agenda penuh ngan xtvt di hari minggu...

Image Hosted by FileHive.com

6 comments:

neezareef said...

wah umi..senyom meleret2 ha...npk dr sini ...wakakakaka..
besh nye byk barang hembeg tu lawoo..

pndai je hana suh dok umah kekekee

Umi_Aliesha said...

henbeg udah ku pki bw pi opis ari nih..hiks!...

neezareef said...

wahh..begaya sungguh laaaa...

ct lavender said...

huhuhu.. lawo2 la k.umi.. nk2 purse tu ek.. klu dekat harus gi umah k.umi mintak 1 ni.. ekekeke...

Umi_Aliesha said...

taste hubby belaka...mujur taste dia ok..hiks!

[S]itie [B]Um [B]Um said...

wah..ade souvenir!!