Sponsor

Tuesday, January 13, 2009

Kagum!


Umi betui2 kagum la sapa keje dlm KL nih...musti tahap kesabaran korang tinggi kan....ekekekeke

Umi 3 hari berkg kat sinun pun ku rasa mcm..alahai letihnyer...plg tensi bila ada satu hari tu...setiap kali t/light tuko kaler...sebuah kereta jer lps...hek elleh...sib baik kereta auto..kalo manual mau sokmo mati enjin tak pun sokmo mengaum ja...muakakakakaka




Pastu...nak masuk parking pun satu hal....punya la pjg 'q' nyer....hangin jer bila tiba2 ada yg terus nak mencelah....hello...tolong skit aaaa....

Bila dah gini...patut la sokmo byk eksiden berangkai kan...rapat2 jer ha...tp kdg kite dah jarakkan dr org depan..org blkg plak cam nak kiss jer...rapat beno...tuh blom lori beso gabak....tp plg best..dah tau jln jem..ada jg lg la dok picit2 hon..takde maknanya...hiks

Alhamdulillah keje sini x de sgt mslh jammed nih kan..melainkan ada eksiden..tuh tak dpt la nak buat camno kan....pehtu parking pun foc....jimat2...semput haa kalo keje kl nih...mujur boss tolak application umi ari tu...ku pernah minta transfer dept...boss dh lepaskan..big boss plak x kasi..hermm ada hikmahnyer tu...tp yolah time tuh mmg x bz pun..nih br bz...

10 comments:

neezareef said...

yela umi..yg hari2 meredah tu camne la
mujur la sini tahap jam nye x smpai gitu lg..skit2 tu normal la kan

Umi_Aliesha said...

Ada sesetgh kwn umi nih deme naik lrt terus..tp tuh la..kena berebut la plak

zi said...

semalam putrajaya jem sangat2..faiza lalu tak jem tu?..ramai yg lewat masuk kerja semalam..q la minta sign lewat dari bos besaq.huhuhuh

atty's said...

kty kalo jem suka dgr radio..
tapi kalo ari2 ..bhusan gak kan..

syanis said...

klu ain ari² gini..... entah la..... pengsan maunyer... hohoho

Umi_Aliesha said...

zie..kami kluar awal smlm...nampak jem din masuk kot presint 10...tp kat jambatan tuh pun ada eksiden..tp ok lah x seteruk dr luar tuh ha..

k ty...ku suka tgk gelagat org...

ain...kalo hari2...jd maleh kot...

Anie said...

tu lah selalu anie ckp dgn hubby...kagun dgn dia selalu redah jem...kalau anie tidak lah...labih abik ani duk umah tak yah kerja dr kerja kat kl tu..kalau naik LRT ok gsk lah...

tp tak leh buat apa lah..dia kena kerja gak, dah tentu nak bagi anak bini makan..

tp hubby anie kalau naik keta kuar awal sikit, kurang sikit jemnya, kalau lambat dia naik motor kalau tak hujan lah, dia pun kekadang tak sanggup gak nak redah

Umi_Aliesha said...

a'ah...umi ari tu pun lps hana gi sekolah ja terus keluar jg..kalo tunggu 7.30..jd la mcm yg umi kabo tuh ha..sekali t/light hijo..sebuah ja kereta lps...gilos betui...

zi said...

huhuhu faiza sekarang dah kuar awal.. patutla bila saya kuar jer keta korang dah takde..

traffic jem hari tu sungguh memenatkan..ada accident tu satu sebab ..sebab kedua,sesape yg nak masuk parcel E full parking.

Umi_Aliesha said...

a'ah..dah mmg siap sekali ngan Hana..tuh kluar jer terus..tp x la awal sgt pun dlm 7.30 jg..