Sponsor

Wednesday, February 04, 2009

Bebel Lagi!

Selagi blom pi keroje sinun..selagi tuh la asyik dok borak bab nih je erk...hiks..sori..kalo jelak sila pejam mata...

Rupanyer umi kader..amende kader..ntah haku pun x tau...muakakakakaka
Google2..jumpa nih Jawatan yang dipunyai oleh sesebuah Kementerian/Jabatan yang diwujudkan di pelbagai agensi berdasarkan keperluan tetapi pengisiannya dilakukan dan dikawal oleh Ketua Perkhidmatan yang berkenaan.

So rasanya in bahasa paso..mcm pegawai pinjaman gitu...patut la campak umi jauh ke sinun..tu pun mujur bukan kena anto ke Rawang/Kluang.Dengonya ada 6 org jer kali nih termasuk umi..umi tau 3 lokasi tuh jer..lg 3 org tu kena campak mana ntah ler.....tiba2 ku teringat Kak yg ajo umi buat filmcy time jd PKS kat mampu...akak tuh staff AG sebenonya tp dok kat mampu utk tolong org situ...so maknanya umi gitu la..dok sinun..sebab tolong deme buat stat...huhuhuhu

Tapi..jauh tuh...maka..lps nih den akan kluar subuh sapie..balik malam...pengunjung setia jalan2 dr Kajang ke Jln Duta....muahahahahaha...ada sapa2 nak car pool? Sila la ajak saya..saya mmg pemalas drive...nak naik ERL/Public Transport..mcm sama byk jer kosnyer...tinggal masa jer dpt dijimatkan kalo naik kereta..lama kan tunggu public transport nih.. n yg bestnya x yah tekan minyak n tersengguk2 bila jln dah jem...tau..tau musti start jem dr sri petaling...

Hubby kata...kena make sure smpi jln istana seblom pkul 7.30...huhuhuhuhuhu...

Iyer...lps nih sapa sesat kat jalan2 yg disebutkan di atas..sila calling2....kot ada nak pi parlimen ke..sila la sms den...den blanja air suam...

Haa..tuh bab nak pi sinun...tuh blom bab byk beno docs nak kena isi...uwaaa....tapisan keselamatan la....plg x menahan bila tgk borang BTN....adeiii...mana pi kasut sport umi nih....elok lg ker..ke dah cabut tapak...cam x bleh imagine jer ibu kepada 2 org anak nih terhegeh2 lari sana sini....musti no last...tuh blom persatuan2 yg ada...n plg malas..nak kena ambik gambo....gambo zaman i single bleh??? hiks....bukan sekeping dua plak tu...herm...geng..jom pi alam anda..umi nak ambik gambo...

Nih la kalo dah umur byk br nak keroje gomen erk...layan jer lah...adiossss!

9 comments:

neezareef said...

hehe umi
btn,induksi,exam watsoeva!
sila serah diri anda

Umi_Aliesha said...

ekekekeke...study balik erk...

ummi umairah said...

exam byk ada undang2,PTK lak -format baru thn ni.tkpe mula2 jer smentara nak biasa..

Umi_Aliesha said...

jenuh nak study nih..byk akta..

atty's said...

takpe umi pelan2..kalo kita sehaluan..kty suka je tumpangkan umi..meh kty tumpang kan umi sampai lrt serdang ek

Umi_Aliesha said...

ekekekeke...tu lah..takpela awal2 nih suffer skit...hopefully kendian hari..dpt tuko ke kaw dekat2 rumah balik...

Jiha said...

kak..air suam je ke..air kaler2 tk leh mintak ke??hehee..anyway..tahniah kerana telah membuat pilihan yg bijakkk..

neezareef said...

lps ni umi akan bekepit ngn G.O la jwbnye..kekekee

Umi_Aliesha said...

Jiha..kalo hari gaji bleh la..muakakakaka

za..amende GO...hiks!