Sponsor

Friday, February 06, 2009

Ubat Adik!

1st time sebenonya umi bawak Haziq pi klinik sorang2..selalunya mmg tunggu En Hubby...sebabnya..dia jenis takmo dok diam dlm car seat...

Pernah try bertiga2an tanpa En Hubby..tp plg jauh bleh pi takat Billion depan tuh jer...kalo time x sihat pernah sampai takat tadika playhouse jer...hiks...

So td sebenonya tawakal jer tu..dlm kepala dah set...Hana pi sekolah so akan paksa jg Haziq dok dlm car seat n akan buat bodo jer kalo dia melalak...target umi nak ke Poliklinik Az Zahrah depan tu jer..tp dr rumah smpi la simpang kluar taman tu..umi tgk Haziq cool jer...kdg pegang tepon buat gaya tgh ckp ngan Papa dia...ello..abah...bai..tuh jer ...

Disebabkan mood dia cam baik terus tuko plan..pi Klinik AlHuda ler...dah tau diorg serasi kat situ...time pegi mmg sgt2 ok..time balik..dah nak sampai area2 Kajang Hill jer baru dia start nak merengek..tuh pun rsnya sebab muka dia kena panas...


Nih gambo time nak anto ke nursery tadi...buat muka monyok terus...sori Adik..Ibu kena pi keje..dah x bleh nak cuti2 sgt..kang lari plak timing Ibu...ate ibu pun x tau brp hari cuti yg ibu ada utk thn ni...lega skit sebab lps mkn ubat nampak dia cergas dah..

10 comments:

neezareef said...

seb haziq ok je

mane gambo nye umi

Umi_Aliesha said...

uikss..za x nampak gambo ke?

syanis said...

cepat baik yer haziq

Umi_Aliesha said...

hari ni Papanyer balik..kang sihat ler tu...

ummi umairah said...

semoga haziq cepat sembuh..rindu kot

ummi umairah said...

nurin lak dah pandai keluar dari car seat sendiri walaupun dah seat beltkan mcm pagi tadi masa nak ke nursery,dia nyelit2 terus keluar dari seat belt..

atty's said...

haziq bdk baik..
semoga haziq cepat sembuh..amin

Umi_Aliesha said...

zie...ha'a selalunya mmg macam tu la..dia pandai melorot ke bawah..kalo letak depan..kurang skit..sebab kita nampak...hari ni dok diam..mood tgh baik kot...

k ty...tq...

Anie said...

dah ok ker haziq

Umi_Aliesha said...

blom brp sihat...nih jd jg diareanyer..muntah2 dah takde