Sponsor

Sunday, March 29, 2009

Kenangan Dari Mereka!

Lama dah nak upload gambo nih tp sokmo lupa n x sempat jugak sebabnya biasa aaa..nak kena transfer gambo la..x sempat jdnyer....

Nih antara pemberian dr geng2 dari opis lama....maaf erk kawan2..last day tu x byk yg dpt diucapkan...coz kalo terucap kompem ngan ayor mata sekali keluar..nak maintain cool punyer pasal...ayat2 seme tersekat di kerongkong nih ha.....walhal byk mende nak cakap...muahahahaha email pun x buat2 lagi nih..tunggu last day 3 bulan tuh laaa...

Jam tangan tu gift dr opis....tudung plak dr my bos kici n dalam beg kertas yg cun tuh plak 2 pasang kain corak batik....pemberian geng2 nih...mcm tau2 jer korang nih...mmg takde kain batik nih...ada sepasang ja...

Terima kasih kawan2....semoga persahabatan kita berkekalan hingga ke akhir hayat..amin!

4 comments:

neezareef said...

wah byk umi dpt kenangan dr diorg...bj batek tu sesuai dpkai hari khamis ya umi..kekekee

ZI said...

byknya dapat hadiah tp sedih kan nak tinggal last day tu..sila2 iron baju sutera batik ok

Anonymous said...

kain je la kami dpt bagi...tak dpt nak jadikkan baju lg...huhuhuuu..

Umi_Aliesha said...

sb...ha'a...mmg diperlukan...

zie..huhuhuhu malas betui ngadap kain jenis susah iron nih..

tq korang...2 pasang tu..maybe weekend nih siap..hihihihi