Sponsor

Sunday, March 29, 2009

Anak Plak!


Kerja jauh dr rumah mmg masa macam terhad jer...

TQ byk2 kat En Hubby yg byk sgt tolong umi.....luv u abang!

Skrg pkul 10-11..mmg kena tido dah..pkul 5.30am dah kena bgn...6.30 ja musti keluar..anak2 En Hubby yg tolong setel...balik keje pun tgk keadaan...kalo jem kdg lewat jg sampai rumah..again...En Hubby jg la yg tolong setel anak...

Kebetulan 2nd day umi keje sini...Adik x sihat.....tiba2 doktor suspek dia ada masalah hati...Ya Allah....mmg nangis umi jdnyer....mujur la medical tab masih valid....adik kena refer ke paed..paed plak minta buat ultrasound....again En Hubby yg cuti...umi rasa sgt2 bersalah....malam plak ada appointment balik ngan paed..discuss result ultrasound tuh..umi minta buat malam sebab nak ikut...bleh plak la hari tu jalan jem nak mampus...terus suruh hubby pi dulu..ada rezeki jumpa kat klinik..alhamdulillah sempat join jumpa doktor...

Sampai je..doktor tgk itu ini..takde yg ganjil....paed x puas hati so dia minta buat x ray plak...sedihnyer tgk kecik2 dah kena ambik xray....n alhamdulillah sgt2...takde apa...cuma kahak dalam paru2....nih mmg totally dah stop follow up....

Dugaan betui...nyaris rs nyesal tinggalkan opis lama...huhuhuhu...yo lah kat sinun x bz, x balik lewat, x tempuh jem n ada medical benefit...huhuhuhuhuuhu...

4 comments:

neezareef said...

sabo umi...dugaan btl ya...
ape tanda2 yg doc ckp haziq suspek ade problem hati tuh..
ape pun seb baik dah refer paed tade ape2 ek..

zi said...

ciannya haziq,sori tak tau citer..
so mcmana dah ok ke dia?.. paed dah confirm takde apa2 okla tu..alhamdulillah. kahak tu sedut tak buang?.

Anie said...

awallnya umi pergi keja..nasib..haziq tak apa2

Umi_Aliesha said...

za...doktor kata perut dia buncit...lps dah setel balik kg..mak bidan kata perut dia mmg jenis mudah sejuk..kena pakai minyak panas balik...

zi...selalu pi alhuda...diorg kata ok...pi annur terus kena...

anie...dah jauh gitu la...