Sponsor

Thursday, March 12, 2009

Tag : Ingin Jadi!

Tag nih dah lama..sori erk Jiha..baru nak buat...muahahahahaha

This is a survey from Pn Ain titled … "Kalau boleh saya ingin jadi…"…and at the end of it, I’m gonna need to tag 5 people (with link) to continue on this assignment and to leave comment, which will be on my page. Meh baca ape yg aku jawab.


1) Bisnes Woman...

Dolu2 umi suka tgk org buka kedai runcit...meniaga tp on the same time jaga anak....la nih x tau nak meniaga apa...

2) Work Fr Home...

Asyik nak nampak anak jer erk...hiks!

3) Kerja bidang sendiri

Nih coming soon akan tercapai..tp x tau la kalo tetiber out jg cam skrg..

4) F/time H/wife

Tapi ada income la...

5) Bionic Woman

Nih la kalo dah takde idea...

Tag sapa erk???? Sapa rajin???

Kalo rajin sila la buat....

4 comments:

neezareef said...

niaga dr umah..ok pe

Umi_Aliesha said...

biz online kan za...hiks...

Jiha said...

oleh kerana akak rajin..sy br je tagged akak lg..hehehe..rajin2 buat laa..ahakss..

Umi_Aliesha said...

huhuhuhu..yo la...