Sponsor

Sunday, July 05, 2009

Hana & Wignyer!

Seblom nih asyik gambo adik jer kan...nih masukkan gambo kakak plak...

Pejam celik...dah hampir genap umur dia 5 thn...14hb nih genapla 5thn....besday kali nih sambut kat Kedah kot...time tuh kitaorg ada kat sana (weekend nih balik...sampi selasa)....ingat nak buat mcm biasa...beli kek ngan goodie bag antar ke nursery ja...tp dah balik kampung maybe akan ditunda la...kebetulan owner nursery pun ajak join dia buat utk satu nursery...ajak share...tgk la mcm mana nanti...okeh ja mana2 pun...

Nih aksi gediks cik Hana kat KFC The Mines...skrg nih mcm dah tiap2 minggu ja umi melepak ke sana...hihihihihi...lama plak tak pi alam umi....rindu plak kat 'apple besar' itu...ngeh...ngeh...ngeh...

5 comments:

neezareef said...

akakakk tomey la hana pkai wig..yelah rambut dah kena tarah kan...

jap dah nk 5taun ek

atty's said...

alahai comeynya hana..

atieya said...

salam kak ..
comeiinya hana

nanti singgahlah yer :)

Anie said...

dah 5thn hana..kejap jer dah besar

Umi_Aliesha said...

za..rambutnya tak panjang2..asal panjang skit..jd tempat ternak kutu plak..dua kali dah jadi gini...

k ty...nak buat calon menantu tak? hahahahahha...

dinda..k kang akak jenguks

anie...a'ah..kejab jer masa berlalu...fuhhhh