Sponsor

Sunday, July 05, 2009

Parents - Teachers Meeting!

Hari rabu kot dpt surat bgtau ada PTM nih la...hari sabtu...

Umi dah agak..musti result exam hari tu....

Baru ja tgk blog Zie....Umai ada nombor erk...Hana takde plak teacher kabo no berapa...berapa...n lg satu dia ada tiga paper ja...rs ari tu time schedule exam ada jugak subjeck sains...tp time pegi tuh..teachernyer bagi 3 set ja papernyer...

komen dari teacher..Hana suka bertanya...okeh la tu...hihihihihihi...ibunyer dulu menikus ja..takdenya nak tanya2 nih...suka buat2 paham...hahahahahaha okeh la tu..br 5 tahun..takmo expect tinggi2 sgt...

Apa2 pun resultnyer okeh juga...bi dia ada tertinggal satu soklan...so terkurang la 2 markah..dua lg tuh..dpt full mark.....


Dah setel urusan kat sekolah..umi proceed ke south city plaza...apa lg renew insurans kereta + road tax + renew membership aam...xtvt wajib di bulan julai....huhuhuhuhu..kopak..kopak..

5 comments:

neezareef said...

good work hana
teruskan maintain tauuu

zi said...

wah pandainya hana :)..good girl keep it up!..

cikgu umai kata umai speaking english kelakar hehehee...

Umi_Aliesha said...

za...hopefully maintain la...

zi...umai terer membaca dah ha...hana masih dua suku kata...

zi said...

tkdela..biasa2 jer..cikgu dia kata dia selalu careless..hana lagi terror BI dari umai... tkpe diorang kan bebudak lagi..kang pandai sgt diorang boring lak masa thn 1 nanti macam yg penah jadi kat anak member..

Umi_Aliesha said...

ha'a..tuh malas nak paksa2...