Sponsor

Wednesday, July 01, 2009

Kursus o kursus!

Dolu2 time kereje private susah beno la nak dpt pi kursus nih..umi rsnya antara org2 yg sokmonya tak cukup training hrs yg parents co propose tp nk buat camno...kuli ja kan...bajet sokmo cukup untuk org2 beso ja....

Keje sekaramg 2 bulan ja dah fulfil dah requirementsnyer...7 hari kan...dah terlebih lg ada la..rsnya dah 11 hari..tuh br bulan ketiga....nih pun sepatutnya senin smpi hr nih umi kena join kursus kat seremban tp umi takmo pi...malehla kalo kursus jauh2 nih...en haziq still breastfeed..sian dia...

Mujur la ada geng yg sudi nak replace tempat umi...selamat iii...untuk kali nih la...kalo kursus induksi kompem tak tolak..nih kursus2 ala motivasi maleh plak...walopun tgk xtvt cam menarik...

So..untuk cover penolakan itu..umi dh apply kursus lain yg buat kat putrajaya jer...hihihiihi...tiga hari jugak tp idak ler smpi kena tido otel....

opsss en haziq dh kaco.....adiosss!

3 comments:

Lina said...

alahai...makin bz akak ya..

neezareef said...

selagi ade kursus pg jgn x pegi umi

Umi_Aliesha said...

lina..tuh la..keje gomen lg bzioss...

za...sokmo la kursus..setiap bulan rsnya..