Sponsor

Sunday, March 28, 2010

PTM 2010!

Jumaat malam lepas, umi n family lepak2 pekena char kueh teow....tgh2 mkn, jiran dtg tegur...umi x prasan dia pun ada kat kedai tuh...dia tanya umi nak pi sekolah pkul brp....

Blurr plak umi ngan soklan tu...rupanya Hana tak kabo umi esoknyer(sabtu) ada parent-teachers meeting kat sekolah..mujur la jiran kabo..kalo tak kompem x pegi....Bila dah tau br tanya Hana...dia jawab..kakak lupa la ibu...huh...sabo jer...

Kebetulan mmg nak ke area situ coz nak servis kereta....so takde hal sgt la...

Progress Hana...biasa2 jer...follow schedule..hihihihihi...

4 comments:

atty's said...

ekekeke..hana..tak kasi tau ibu ye..

zie said...

teacher as pula minta dtg weekdays so tk pegi lagi ni sbb ada class setiap weekend..hohoho

Umi_Aliesha said...

K ty...ha'a..nyaris x pegi...dia lupa plak..tgk surat cikgu bagi tu pun dah renyuk

zie..ohh Umai bukan ari sabtu lps erk....

Aleeya said...

caner hana leh lupa neh,hana pun bizi cam ibu yer, byk menda nak kena ingat hehehehe