Sponsor

Monday, June 28, 2010

Bersawang!

Adeiii sejak berkenalan rapat ngan FB..dah makin terpinggir plak blog umi nih....

Ekceli kat rumah skrg desktop n laptop..dua2 dah kena konker ngan budak2 tecik kat rumah nih.....

So...umi pun maleh la nak nyelit jg kan....adakah perlu beli lappy satu lagi??? adeiii semata utk blogging mcm maleh plak...udah la rumours skrg kat opis pun aka start guna lappy...ohh nehi..nehi...kompem keroje 24jam 7 hari seminggu..ate sampai level dibekalkan lappy.....kalo bleh mmg takmo la..lg satu risiko untuk ilang...udah la masuk buku rekod kan....hopefully seblom betui2 nak bagi buat la option dulu...kalo ada option kompem umi pilih desktop.....

Nak berblogging kat opis...huh...;g x sempat....tuh sebab umi rajin hapdet status kot...mood blogging masih ada di situ..hihihihihii...bab berkebun...haaa tu kalo berkebun maknanya umis sesambil buat bulletin...naik muak kalo buat tuh ja straight kan....naik weng jdnya.....tak pun sesambil hapdet data....

Nih apsal tetiber muncul erk?....bebudak nih tiba2 mood bertukar nak tgk tv plak..selalu tu youtube sana youtube sini...sorang layan barbie...sorang layan thomas...walhal semalam, kelmarin part tu jugak yg dia dok ulang tayang...adeiii x reti jemu betui la.....

K la....mood blogging dah mari kot...lenkali akan hapdet seme mende yg dah berlaku...utk koleksi sendiri kan n ada utang tag ngan Na n utang satu post khas utk Acu...cehhh dia check blog umi rupanya...dia tanya ngape ada entry khas utk abang tp untuk dia takde...yo la..nanti kakak buat special entry utk acu k...a.k.a Akir..a.k.a adik...

2 comments:

Aleeya said...

weiii idup lagi ke blog neh heheheh, meh la berblog balik..fb tu lama2 pun boring gak..aku da jarang kat fb tu lak..skali skala jewww heheheh

Umi_Aliesha said...

hihihihi...x sempat ngarang beb...nih pun ayat cam tunggang langgang ja..tp memo utk diri sendiri kan...so ikut suka suki la jdnya..