Sponsor

Friday, September 14, 2012

Bebelanku

Bersawang dah ha....

Byk ja mende nak hapdet tapi tak sempat lg nak transfer gambo2nya......hapdet tanpa gambo adalah seperti masak tanpa garam...boleh??? hihihihihi....

Biar bebel seperenggan dua asalkan ada gambo..kalo sesekali posting takde gambo tu takpelah...itu my own perception yer...

Skrg nih...

Blk keroje...terkejar2 utk masak....dikerjakan incik Hadif utk balas dendam BF n dah setel seme dok ralit mengepam plak utk stok beku.....yer...umi sedang gigih utk fully BF incik Hadif....mmg tak pernah beli langsung susu tepung kali nih....sedang dok memikir mcm mana nak pastikan susu ok time umi miting 3 hari 2 mlm bulan seploh nih...mujur dpt satu bilik...so maybe akan minta my ibu temankan n jaga incik hadif....hopefully la hotel tu ada fridge kecik comey tuh....kalo takde nampak gayanya nk kena beli ice pack lbh nih...utk pastikan cooler bag nih sentiasa cool....yg pasti kena angkut seme pi miting...hhihihi

n alhamdulillah sangat2...tempat kursus jabatan umi dekat dgn kg my ibu...so ujung bulan nih...umi akan angkut incik hadif ke kursus..umi tak stay kat hostel...umi akan ulang alik dr umah my ibu......kdg rasa mcm nak ambik maid ja..utk diangkut ke kursus dan miting...tp cik hana tak suka bibik...huhuhhuhu...mujurlah bukan jenis o/station selalu...



3 comments:

Kesuma Angsana said...

biasaler, jadi ibu ni kemana2 pown kena nak pikir juga.. moga dipermudahkan semua urusan yer

atty's said...

insyallah umi mesti leh buat semua tu..

Umi_Aliesha said...

tq KA n k ty...alhamdulillah cukup ja stok EBMnyer...:)