Sponsor

Monday, March 03, 2008

Nilai 3

weekend lps n minggu nih aku akan jd pengu njung setia Nilai...minggu lps sebab on the way nak ke seremban n sil ada kirim nak beli brg...dah terpegi tu, kompemla terbeli...hubby beli jam bentuk ovul ngan few hiasan utk dinding...sil plak kirim belikan tikar..

letih sebenonya kalo pi situ..sebab byk beno tangga tinggi2..dah la bw stroller..nak dukung lg la letih..minggu ni plak adik aku nak nikah/kawen..kompem singgah lg...sebab dekat ngan nilai 3..sekejab jer seat(bas) utk kenduri full house..sebab jiran2 tau lps kenduri kompem ke nilai 3...ada gak la permintaan srh sewa 2 bj bas..tp memandangkan akan penatkan bakal besannya..dia rejectla awal2...n terpaksa bgtau jiran satu umah..seorg jer bleh ikut..n kenakan bayaran separuh rege..

sabtu nih..insya allah lps asar dah kena gerak ke sepang/nilai...Nyah maybe nikah seblom maghrib...ibu maybe direct ke sana jer..maybe 1 kereta n 1 van...mlm tu plak ada majlis berinai...berkg la kat umah pak teh...then lps majlis br seme pakat tido kat umah aku...adeii cukup ke bantal erk...ekeekekekeke...

ahad plak majlis kendurinya...time nih br rombongan yg naik bas dtg..hopefully adik ok..riso dia jer..kakak dh beso..senang nak manage..ingat plak time serah belanja..adik nangis x hengat punya..smpi aku naik fobia nak jln lama2 nih....tp ekceli time tu aku x abis pantang pun lg..ekekekeke..nak jg ngikut..rskan...sib baik la time tu hubby x bebel..kalo dia bebel mau aku meroyan terus...hiks..

2 comments:

Aleeya said...

syok tu jalan2 nilai hehehe

Umi_Aliesha said...

seronok tp letih...