Sponsor

Tuesday, July 15, 2008

Besday Hana!


Baru nak belajo edit gambo...sori ler kalo x clear ekekekekeke..malas betui nak edit edit nih...



Nih la sekitar besday Hana semalam...pg tu, dia ikut aku mai opis...ngaco sungguh...n suka jugak ngaco Ayin...dah t/hari dia jemu...ajak balik...masuk jer dlm kereta lagu slow la plak..terus dia kata ' ibu...kite rindu papa' elleh..papa ko jer ko ingat tau...lps ambik hubby, terus proceed ke Alamanda..ala bertiga2an jer...adik kan kat nursery...Papa nak belanja makan..pi la ke pebret port Hana...Johnny...mkn steam boat la..apa lg..jumpa plak Kak Lina dlm tu....



Lps lunch..pi ambik kek...huh..mmg berasas la kecut perut aku ari tu..mmg kek salah..lain aku order lain yg aku dpt..beriya la email dua tiga kali tanya..ingat lg email 1st org tu...'nak kek muka barbie ke edible image?' aku jwb..dua2 bukan..nak yg patung barbie tgh2..tu..pastu ' org tu reply..ohh nanti saya check harga patung' pastu dia dh x email pasal tu...tu yg hari khamis berikutnya aku kompemkan order dgn andaian..harga jer la yg x fixedkan lg..so dia sms la rege...so smlm time ambik..masuk kedai jer aku dah tau..musti salah..sebab nampak kotak bentuk biasa kan...pastu time bayar plak..lain plak dr yg dia bgtau thru sms...adeii x koser aku nak marah2 dah...lotih okey...nih dah kali kedua tau..last year pun order kat situ jg...yg tu pun salah tp ok la lg sebabnya aku minta bentuk petak dpt bentuk bulat..yg nih mmg totally differ....huhuhuhuhuhu takkan order dah la...tak take note order properly la...walopun keknya sedap tp bentuk kek tu mmg penting bg aku tau..



Then balik ke umah..anak dara tu tido la plak...jenuh nak kejutkan..tu la muka pun mcm sememeh ja...muka bgn tido..sampai nursery huiyooo seme menjerit2...seme x sabar nak mkn kek..seme la jerit hana..hana..hana..fenin haku...time nih...'huh kagumnya ngan cikgu2 yg nak handle karenah 35 org nih' bak kata hubby ' kompem tak bleh bisnes nursery' ekekekekekkeke....alhamdulillah majlis berjln ngan lancarnya..kek pun separuh je luak...suruh cikgunya mkn la...hana ambik skit part muka barbie tu hah...



Hadiah????? haa nih part Papanya....ekekekeke...belanja mkn la!...sebenarnya dia request nak tindik telinga..tp hubby x konfiden dia bleh jaga ke tak...riso kan..kot2 ada yg tertarik telinga ker..lgpun dulu kan dia pernah tindik nih..tp...org tu salah tindik..tinggi sgt...dah nak kena tulang rawan(betui ke namanya)  telinga ...so ssh nak kering/baik...sejak dr tu hubby mmg takmo la bg tindik..sebab kang anak dara dia tu merengek2 kat dia...



Tu jer lah kot...simple jer...hermm Hana request thn dpn buat kat umah...huhuhuhuhuhu...beso belanja tu syg oiii..tgk lah yer..ibu x janji...hiks!

2 comments:

atty's said...

takpe umi..nasib kek nya sedap..
kek fir masa kenduri nanti kek choc bese je..sbb mamanya dah lari baget..ekekekkeke..

Umi_Aliesha said...

takpe k ty..smlm hana tanya..'bleh tak nak besday tiap2 hari..muakakakaka..x mo biasakan sambut mewah2 kang tiap2 thn dituntutnya jenuh...