Sponsor

Monday, July 14, 2008

Happy Birthday Sayang! Ibu Love U Very2 Much!

Happy Birthday Sayang! Dah 4thn anak ibu nih...sekejab jer masa berlalu kan....cam terasa2 lg membawa perut ke sana ke mari...sebabnya ms preggy kat dia, aku debab sungguh...almost 18kg naiknya...ye la tiap2 hari aku bantai mkn roti canai...tu berat dia 3.7kg agaknya...






Bila Hana lahir, terasa lengkapnya kehidupan aku sbg seorg wanita...tentu ibu2 yg melahirkan anak sulung rasa, apa yg aku rasakan...alhamdulillah...menjadi pilihan utk dikurniaan rezeki..anak tu rezekikan...mmg betui ayat tu..lps Hana lahir mcm2 rezeki x terduga hadir...



Hana dilahirkan di sebuah klinik pakar swasta, secara ceaserian...ngape c-sec, faktor bukaan...dia chubby sgt kot..buka takat 4cm jer...mujur la opis ada maternity benefit nih..so opis la yg bayo...


Bagi aku 1st ada anak..mcm mencabar pun iyer..sebab serba serbi br nak belajar kan...pastu 1st baby syndrome tu mmg la x bleh nak elak...ingat plak sorang doktor pernah perli member..u nih 1st bb syndrome..ampehs jer...musti la kalut ngan seme mende..especially bila kita found out mende tu bukan spt biasa kan..kalo x takde la nak jumpa doktor..doktor tu pun satu..bukannya kita jumpa dia foc...kalo time hana dulu..aku suka refer ngan Dr Huda...kalo specialist aku refer Dr Asmuni..Dr nih ayatnya mmg best...segala info dia bagi...


hmm ok lah..x bleh pjg2..dia ngaco nih...dok tanya ibu syg kite tak? kalo syg bg la kita buka barbie.com...huhuhuhuhu.....esok la br bleh upload segala gambo...adios!

2 comments:

atty's said...

happy birthday hana.
semoga hana berjaya dunia & akhirat..serta menjadi anak yg soleh.amin

Umi_Aliesha said...

Tq kak tie..nih dah ngamuk ajak balik...abis selerak dah meja umi...