Sponsor

Thursday, September 04, 2008

Takde Tajuk!

Hiksss..dah takde idea nak boh tajuk...

Nak boh gambo jer pon..gambo ke Pahang ari tu...

Kelupaan sebab nih guna digicam..

Hari ni kebzan skit...dok sediakan data utk miting ptg esok..kena tebalkan telinga esok...kot2 kena bambu...kompem esok x sempat masak sebab miting kat Menara....huhuhuhuhu...x sukanya miting ptg2 nih..

Mlm br baca surat kabo..terkujat jab baca psl kes 3 org maut kena elektrik...huhuhuhu udah la tgh mmg ada team aku dok buat keje area Sarawak...moga semuanya berjalan lancar....amin!

Image Hosted by FileHive.com

6 comments:

Anie said...

tak tidur lagi yer umi...he..he...igat bd sorang jer tgh ngadap pc rupanya kita serupa..bd tgh cipta blog nih...mom semua ada teringgin gak bd ada

atty's said...

semua ade malam ek..kty nanti leh ler kita tenet semua mlm..ekekke

anie said...

ha..kty kita bertenet mlm2 yer..tp bd free pun after qiesha tidur kalau tak pc nih hak asasi dia jer..

Umi_Aliesha said...

anie n k ty...sama lah tu..umi pon tunggu haziq tido..sebenarnya nak buat kerja..sekali x bleh buka plak webnya..nak kena connect ke pc opis lah lps nih..blom install lg..

k ty...nanti dah psg..jgn lupa kabo bleh GBS mlm2 plak..ekekekeke

ains said...

huh... aliesha meng"kuda²"kan sapa tu kak.. hihi

Umi_Aliesha said...

ekekeke..adik akak..yg kembo..si abg...dia panggey acik..acik mmg rajin layan dia..acu tukang ngusik...